Have og terasser

Huset er beliggende i en helt lukket have, hvor man altid kan finde et hjørne med læ og sol efter ønske, idet der er ikke mindre end 4 terrasser, heraf en stor træterrasse langs husets sydfacade med direkte adgang fra stuen. 

To øvrige terrasser ligger bag huset med sol på den ene og skygge på den anden det meste af tiden.

For nogle år siden opførte vi en ”carport” ligeledes i den kendte ”Skagen-stil” med gule facader og rødt tegltag. Denne ”carport” er dog ikke beregnet til biler, men er derimod overdækningen over den fjerde og sidste terrasse. Her er både bløde Manila-møbler samt et spisebord med krostole. Det er skønt at sidde der og nyde aftensolen og ”et lille glas”, – eller bruge stedet til udendørs spisning, hvis måltidet kan risikere at trække ud, til efter duggen er faldet.

I Skagen er der ikke tradition for spændende prydhaver formentlig på grund af den magre jord og det lidt barske vejr om vinteren. Da haven er relativ lille med store terrassearealer har vi ladet ”Skagen-mulden” i bedene udskifte med noget rigtigt muld, så havens mange løg og øvrige planter kan stå grønne hele sommeren frem for at være ”svedet af” inden sommeren rigtig begynder.